AVÍS LEGAL - TERMES I CONDICIONS PEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALSMontserrat Valls Giner, domiciliada a Barcelona, C/ Lepant, 328 2º1ª (C.P.: 08025), amb nombre de telèfon 934.460.927, i amb adreça de correu electrònic inform@montsevalls.es, informa als usuaris d'aquesta pàgina que el seu NIF és 37743846H, sent la seves URL : www.montsevalls.com, i que els serveis que presta i per als quals la Llei exigeix habilitació especial, col·legiació o títol acadèmic específic, ho fa en cada cas a través de professionals que reuneixen dits requisits i sota les condicions de l'estatut de cada professió si escau.

Política de Protecció de Dades

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

El responsable del tractament de les teves dades personals recopilades en montsevalls.com és Montserrat Valls Giner amb NIF 37743846H i direcció: C/ Lepant, 328 2º1ª, 08025, Barcelona.

Hem nomenat un Delegat de Protecció de Dades que vetllarà perquè les teves dades siguin tractades adequadament i et resoldrà qualsevol dubte, consulta o suggeriment que puguis tenir. Pots contactar amb ell enviant un correu electrònic a inform@montsevalls.es o una carta a la seva atenció, a l'adreça que t'hem indicat en el paràgraf anterior.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades?

Montsevalls.com tracta les teves dades personals per poder prestar-te adequadament els serveis que has contractat amb nosaltres o per poder entregar-te els productes que hagis adquirit, encara que també podem, si cal, fer-ho telefònicament o per algun servei de missatgeria com WhatsApp. Per això, cal que ens facilitis les dades personals que us hem demanat i que es mantinguin com mentre duri la relació comercial per poder desenvolupar-la correctament.

També tractarem les teves dades per oferir-te puntualment, generalment per email, productes o serveis relacionats amb els que has adquirit o adquireixis en un futur, és a dir, relacionats amb la nostra activitat comercial. En tot cas, has de saber que sempre realitzarem aquesta activitat respectant els teus interessos o drets i llibertats.

Al final d'aquesta comunicació t'indiquem què fer si no vols que realitzem aquests tractaments. Tingues en compte que oposar-te a aquests tractaments no afectarà els serveis o productes que hagis adquirit.

Finalment, d'acord amb la normativa aplicable, realitzarem una sèrie de tractaments de les teves dades personals derivades de diferents obligacions legals relacionades, entre d'altres, amb prevenció de blanqueig de capitals, regulació de les entitats financeres i de crèdit. prevenció del frau i obligacions fiscals.

Recorda que, en tot cas, aquests tractaments estan sotmesos a la més estricta confidencialitat i a les corresponents mesures de seguretat per evitar que es doni a les teves dades un ús diferent dels previstos.

Durant quant de temps conservem les teves dades?

Conservarem les teves dades personals mentre segueixis sent client nostre, ja que els necessitem per prestar-te els serveis que has contractat o servir-te els materials que hagis adquirit.

Si la teva relació amb montsevalls.com acaba, les teves dades seran cancel·lats. No obstant això, hem de conservar-los el temps necessari per complir amb diferents obligacions legals i per si en algun moment ens fossin sol·licitats per un jutge o tribunal o una autoritat administrativa. Durant aquest temps de conservació no utilitzarem les teves dades per a cap altra finalitat diferent a les esmentades i, una vegada que acabin els terminis legals de conservació i els terminis de prescripció d'accions aplicables en cada cas, esborrarem les teves dades personals de forma definitiva.

Què ens legitima per tractar les teves dades?

La base legal dels tractaments de les teves dades és l'execució dels serveis contractats o el subministrament dels productes adquirits. Els vam realitzar per interès legítim per enviar-te comunicacions comercials. Això vol dir que només et farem aquestes ofertes mentre siguis client nostre i només estaran relacionades amb productes i serveis comercialitzats per Montsevalls.com similars als que ja hagis contractat.

A qui cedim les teves dades?

Les teves dades personals podran ser cedides als següents destinataris:

o Administracions, Autoritats i Organismes Públics, inclosos jutjats i tribunals, quan així ho exigeixi la normativa aplicable.
o Proveïdors de confiança de montsevalls.com, per tal de desenvolupar la nostra activitat i complir amb l'encàrrec o servei que ens uneix amb tu. Aquests proveïdors tractaran les teves dades amb les finalitats indicades per montsevalls.com.

Quins drets pots exercir?

Com interessat, tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar, sol·licitar la portabilitat de les teves dades, oposar-te o limitar el tractament que fem de les teves dades en els casos i amb l'abast que estableixi la normativa aplicable.

Pots exercir aquests drets enviant un correu electrònic a inform@montsevalls.es o una carta a C/ Lepant, 328 2º1ª, 08025, Barcelona, adjuntant, en qualsevol dels mitjans que triïs, una fotocòpia del teu D.N.I. o document d'identitat equivalent.

Oposició al tractament de dades personals

Si vols oposar-te als tractaments relacionats amb comunicacions comercials, envia'ns un e-mail o una carta incloent, en qualsevol de tots dos mètodes, una còpia del teu DNI a les adreces indicades en el paràgraf anterior indicant-nos que no vols rebre publicitat.

Com interessat, tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar, sol·licitar la portabilitat de les teves dades, oposar-te o limitar el tractament que fem de les teves dades en els casos i amb l'abast que estableixi la normativa aplicable.

Pots exercir aquests drets enviant un correu electrònic a inform@montsevalls.es o una carta a C/ Lepant, 328 2º1ª, 08025, Barcelona, ​​adjuntant, en qualsevol dels mitjans que triïs, una fotocòpia del teu D.N.I. o document d'identitat equivalent.


MÉS INFORMACIÓ

Veure política d'enviaments, devolucions i desistiment

Veure política de privacitat

Veure condicions

Veure dades fiscals

Veure formes de pagament acceptades

Veure política de cookies

Veure on trobar-nos

Veure formulari de contacte