Terminis i condicions d'ús

La nostra botiga online oferix una sèrie de productes de fabricants diversos. Tots ells gaudeixen de la garantia legal establerta a no ser aquells productes, que per part del fabricant gaudeixin d'una garantia millorada, en aquests casos es farà constar en les característiques de l'article.

En tot cas els responsables de la garantia, són els fabricants, inclòs els casos on Gabinete de Psicología y Salud de Montse Valls faci la intermediació.

Per a poder fer la devolució, (màxim catorze dies naturals desprès de l'adquisició), d'un producte adquirit en la nostra botiga online, necessitarà haver conservat el producte sense estrenar, en perfectes condicions, en l'embalatge original i haurà de sol·licitar-ho al nostre telèfon 934.460.927 o al nostre email inform@montsevalls.es abans de fer cap enviament. Una vegada autoritzada la devolució, li direm com ens ho ha de fer arribar.

En cap cas, s'acceptarà la devolució de productes en suport magnètic, (DVD, CD, etc), llevat de les substitucions en cas de defecte
En la major part dels casos, el lliurament al transport de la seva comanda, una vegada rebut el pagament, es farà en un termini màxim de set dies hàbils, amb excepció dels improbables casos de ruptura d'estocs, en aquests casos seran informats del termini de lliurament i si no els interessa i així ho decideixen se'ls reemborsaran els import pagats pel producte esgotat, per el mateix medi que van usar per a fer el pagament.


MÉS INFORMACIÓ

Veure política d'enviaments, devolucions i desistiment

Veure política de privacitat

Veure condicions

Veure dades fiscals

Veure formes de pagament acceptades

Veure política de cookies

Veure on trobar-nos

Veure formulari de contacte