Formes de pagament

A la nostra botiga online, podrà fer servir diferents opcions per fer els pagaments:

targes de crèditPagaments amb Tarja de Crèdit. Els pagaments amb tarja de crèdit, sempre es fan a través de un servidor segur aportat per la pròpia entitat bancària, pel qual ningú, ni siquiera nosaltres podrà accedir a les dades de la seva tarja, (Si aquesta opció no estigués disponible, usar Paypal).
PaypalPagament amb Paypal. Els pagaments fets amb Paypal, són un dels sistemes de pagament més usats mundialment. Vostè obrirà un compte a Paypal, (entitat financera amb servidor segur), on li demanaran les dades i a partir d'obrir aquest compte podrà fer els pagaments a la majoria de botigues a Internet, solament indicant el seu compte d'email.
DinersDipòsit Bancari. Haurà de fer l'ingrés previ de l'import de la seva comanda al compte que li indicarà el sistema i un cop el rebem li farem arribar la seva comanda.
XecTramesa de Xec. Haurà de fer-nos arribar un xec bancari per l'import de la seva comanda, si l'enviament el fa des d'un altre país, haurà de tenir valor internacional. Un cop rebut i cobrat el seu xec, li farem arribar la seva comanda.
GratuïtEn cas d'adquirir un producte de descàrrega gratuïta, ho ha de fer independentment de la resta de productes, ja que d'aquesta manera li apareixerà l'opció de pagament "pagament gratuït", que li permetrà un cop completada la comanda, descarregar el producte directament.


MÉS INFORMACIÓ

Veure política d'enviaments, devolucions i desistiment

Veure política de privacitat

Veure condicions

Veure dades fiscals

Veure formes de pagament acceptades

Veure política de cookies

Veure on trobar-nos

Veure formulari de contacte